Home Новини сучасних технологій Компанія Huawei представила бездротові навушники FreeBuds Studio

Компанія Huawei представила бездротові навушники FreeBuds Studio

0

Компанія Huawei представила бездротові навушники FreeBuds Studio. Як обіцяє виробник, нові навушники володіють студійною якістю звуку і широким частотним діапазоном від 4 Гц до 48 кГц. М’які амбушюри зі штучної шкіри мають розміри 65 мм х 42 мм. Окремо наголошується на створений спеціально для компанії динамічний випромінювач на 40 мм з чотиришаровою композитною діафрагмою.

Компанія Huawei представила бездротові навушники FreeBuds Studio

Технологія інтелектуального динамічного активного шумозаглушення пропонує три режими, які змінюються в залежності від умов навколишнього середовища. Всього використовується 8 різноспрямованих мікрофонів.

Навушники можуть одночасно підключатися до двох пристроїв і швидко перемикатися між ними. Підтримується Bluetooth 5.2.

Використовуються акумулятори ємністю 410 мА · год. Час автономної роботи складає 20 годин відтворення музики з включеним активним шумозаглушенням і 24 години без активного шумозаглушення. Важать навушники 260 грамів.

Доступні чорний і золотистий варіанти оформлення. FreeBuds Studio надійдуть у продаж з листопада, вартість складе 299 євро.

Рекомедуємо: Huawei Підтвердили Випуск Найдорожчої Версії Смарт-Годинника Watch GT2.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version