Home Новини сучасних технологій Nokia 8.3 5G отримає підтримку 5G для двох SIM-карт

Nokia 8.3 5G отримає підтримку 5G для двох SIM-карт

0
Nokia 8.3 5G отримає підтримку 5G для двох SIM-карт

Nokia 8.3 5G отримає підтримку 5G для двох SIM-карт. Джерела повідомляють, що Nokia вже готує оновлення. Компанія HMD Global офіційно анонсувала смартфон Nokia 8.3 5G в березні цього року, проте на світовому ринку продажі почалися тільки 22 вересня.

Цей смартфон підтримує мережі п’ятого покоління і має слоти для двох SIM-карт, однак коли ви вставляєте дві карти, то підтримка 5G є тільки на одній карті.

NokiaPowerUser підтверджує, що в майбутньому цей смартфон отримає оновлення для одночасної підтримки двох SIM-карт в мережах 5G. В даний час, якщо ви вставляєте в цей телефон дві SIM-карти, він забезпечує підтримку 5G, 4G, 3G і 2G для SIM-карти 1, а для SIM-карти 2 пропонується тільки підтримка 4G, 3G і 2G.

Нагадаємо, ще до виходу iPhone 12 стало відомо, що на початковій стадії нові смартфони Apple не підтримують мережі 5G з двома SIM-картами. Більш того, користувачі eSIM повинні видалити фізичну SIM-карту з iPhone 12 або iPhone 12 Pro, щоб отримати доступ до своєї мережі 5G.

Для багатьох потенційних покупців це не зовсім прийнятно, але Apple теж планує до кінця року випустити оновлення, яке усуне це обмеження. Джерела повідомляють, що у Nokia вже є готове оновлення для підтримки двох карт 5G для Nokia 8.3 5G, але воно поки не поширюється.

Рекомендуємо: Nokia Одночасно Представить Дві Нові Моделі Навушників.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version