Home Новини сучасних технологій Компанія Huawei запланувала випуск власної ігрової приставки

Компанія Huawei запланувала випуск власної ігрової приставки

1

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Huawei запланувала випуск власної ігрової приставки. Очікується, що вона складе конкуренцію популярним Sony Playstation та Microsoft XboX.

Як повідомляють інсайдери, популярний виробник смартфонів вирішив випустити свою приставку в 2021 році. На даний момент, характеристики та ціна майбутньої приставки не розголошується. Також невідомо, який вона отримає дизайн: ближче до Playstation чи Xbox.

Також інсайдери повідомляють, що перед приставкою Huawei випустять ігровий ноутбук, який повинен буде підготувати користувачів до приходу ігрової приставки.

Нагадуємо, раніше Huawei вже бралися за таку затію і навіть представили перший прототип приставки, яка отримала циліндричну форму, працювала на OC Android та підключалася до телевізора. На жаль, на етапі прототипу все і закінчилося, робочу версію так і не показали.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

1 COMMENT

Exit mobile version