Home Новини сучасних технологій Компанія Hyundai Motor придбала виробника робособак Boston Dynamics

Компанія Hyundai Motor придбала виробника робособак Boston Dynamics

0
Компанія Hyundai Motor придбала виробника робособак Boston Dynamics

Сьогодні підтвердилися чутки, які ширилися в мережі. Компанія Hyundai Motor придбала виробника робособак Boston Dynamics Як пише джерело, Hyundai Motor заплатить за відомого розробника робособак Spot 921 мільйон доларів, угода повинна бути схвалена радою директорів корейської компанії сьогодні.

Hyundai Motor профінансує близько половини вартості придбання, решту оплатять підрозділи компанії. У їх число, наприклад, входить виробник автозапчастин Hyundai Mobis. Це придбання стане найбільшою угодою для Чонга Ийсуна (Chung Euisun) – голови ради директорів компанії, який отримав свою посаду в жовтні минулого року. Hyundai вважає робототехніку одним з найперспективніших напрямків поряд з електромобілями і автомобілями на водневих паливних елементах.

Boston Dynamics славиться своїми ефектними розробками, найбільш відомі з яких - робот-собака Spot і людиноподібний робот Atlas. Є у Boston Dynamics і робот-птиця. Що стосується самої Hyundai, то вона теж займається розробкою роботів, але колісних, суто для цілей промислового застосування - на своїх заводах.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version