Home Новини сучасних технологій Xiaomi готуються представити навушники Mi Neckband Pro

Xiaomi готуються представити навушники Mi Neckband Pro

0

Минулого року в липні Xiaomi випустили Bluetooth навушники Mi Neckband . Сьогодні надійшла інформація, що Xiaomi готуються представити навушники Mi Neckband Pro.

За даними Bluetooth SIG лістингу, майбутні бездротові навушники Xiaomi будуть називатися “Mi Neckband Pro”. Зважаючи на свою назву, ми сподіваємось, що це буде вдосконалена модель звичайного Mi Neckband.

Xiaomi готуються представити навушники Mi Neckband Pro

На жаль, перелік не розкриває багато про ці навушники. Оскільки там згадується лише про підтримку Bluetooth 5.0, а також аудіокодеки SBC та AAC. Крім того, як додатковий бонус, він також буде сертифікований IPX4 на водостійкість.

Тому причина брендування "Pro" поки що залишається загадкою. Тим не менш, як правило, навушники з псевдонімом Pro мають ANC (активне шумозаглушення). Якщо так дыйсно станеться, то ця нова пара навушників від Xiaomi буде конкурувати з реальним Buds Wireless Pro .

У будь-якому випадку, це лише припущення з нашої сторони, а отже, розгляньте це з щіпкою солі. Сказавши це, оскільки продукт отримав сертифікацію, він може бути оголошений найближчим часом. Більше того, ми можемо дізнатися все про цей продукт до його випуску із витоків та тизерів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version