Home Новини сучасних технологій Xiaomi розказали, які смартфони не отримають MIUI 12

Xiaomi розказали, які смартфони не отримають MIUI 12

0
Xiaomi розказали, які смартфони не отримають MIUI 12

Незважаючи на те, що оновлення MIUI 12 вже доступне для багатьох смартфонів Xiaomi та Redmi, кілька телефонів продовжують працювати зі старими версіями програмного забезпечення. Враховуючи величезну кількість смартфонів, представлених Xiaomi на ринку, відстежувати, коли певна модель отримає серйозні оновлення програмного забезпечення, може дещо громіздко. Ось чому Xiaomi планувала випускати оновлення MIUI 12 поетапно. Сьогодні Xiaomi розказали, які смартфони не отримають MIUI 12.

У дописі на офіційних форумах MIUI зазначається, що Redmi 7, Redmi Y3 , Redmi 6A, Redmi 6 не отримають оновлення MIUI 12 через “проблеми з сумісністю та продуктивністю”. Про те, які саме проблеми, точно не вказано. Можливо, застаріле обладнання Redmi 6 та Redmi 6A не змогло справлятися з MIUI 12 належним чином, і це нормально. З іншого боку, Redmi 7 та Redmi Y3 є відносно новими пристроями, які запускаються з MIUI 10 нестандартно, тому не можна не дивуватися, чому вони не мали права на оновлення MUI 12. 

Користувачі Redmi 7, Redmi Y3, Redmi 6A, Redmi 6 тепер застрягнуть на MIUI 11 назавжди. Однак Xiaomi досить легко полегшила користувачам розблокування завантажувачів на своїх пристроях, що відкриває можливості бокового завантаження сторонніх ПЗУ. Крім того, у Xiaomi є досить активна спільнота розробників, тому можна також очікувати (переважно) програмне забезпечення без помилок та регулярні оновлення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version