Home Новини сучасних технологій Компанія LG анонсувала нове покоління телевізорів з матрицею MiniLED

Компанія LG анонсувала нове покоління телевізорів з матрицею MiniLED

0

Не чекаючи виставки споживчої електроніки CES 2021, компанія LG анонсувала нове покоління телевізорів з матрицею MiniLED. Вони випустили прес-реліз, в якому розкрила технічні подробиці фірмових телевізорів серії LG QNED.

Ключовою особливістю майбутніх новинок буде використання матриць Mini LED, які, завдяки спеціальній конструкції масиву підсвічування, стануть просунутою альтернативою OLED-панелей.

Кожен світлодіод матриць нового типу може працювати незалежно від інших, забезпечуючи природне відображення чорного кольору за рахунок того, що відповідні пікселі просто не загоряються. У телевізорах з Mini LED матрицями також використовується значно більше елементів підсвічування – зокрема, компанія заявила про застосування 30 000 світлодіодів в складі майбутніх новинок.

Крім того, екрани нових телевізорів LG будуть розділені на 2500 зон затемнення для забезпечення максимальних значень контрастності - 1 000 000: 1. Новинка, як запевняють, також підтримує технологію комбінування квантових точок NanoCell.

Перші телевізори LG QNED з матрицею Mini LED будуть представлені 11 січня 2021 року на технологічній виставці CES 2021. Компанія поки не розкривала планів з випуску декількох моделей - в заявленому асортименті південнокорейського виробника зараз значиться лише 86-дюймовий варіант.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version