Home Новини сучасних технологій Акції компанії Xiaomi злетіли вверх після анонсу флагманського смартфона

Акції компанії Xiaomi злетіли вверх після анонсу флагманського смартфона

0

Сьогодні вранці стало відомо, що акції компанії Xiaomi злетіли вверх після анонсу флагманського смартфона. Гонконгські акції Xiaomi Group відкрилися підвищенням більш ніж на 3%, а загальна ринкова вартість перевищила 103 мільярди доларів. Нагадаємо, вчора Xiaomi офіційно представила новий флагманський мобільний телефон Xiaomi Mi 11.

До цього, 23 грудня, ринкова вартість Xiaomi Group подолала позначку 100 мільярдів доларів. Xiaomi була заснована в 2010 році, компанія стала публічною тільки в липні 2018 року. У той час ціна акцій була встановлена ​​на позначці 2,19 долара за акцію, а чистий залучений фонд становив 3,09 мільярда доларів. У вересні 2019 року ціна акцій Xiaomi впала до 1,07 долара.

10 липня цього року ціна акцій Xiaomi повернулася до первісної позначці, з тих пір ціна акцій Xiaomi зростає. Зараз вони стоять вже понад 4 доларів.

Поставки смартфонів Xiaomi в третьому кварталі збільшилися на 42% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року до 46,5 мільйонів одиниць, компанія зайняла 13,1% світового ринку. Це дозволило їй обійти Apple і стати другим за величиною постачальником смартфонів після Samsung.

Розбирання показала, що Xiaomi Mi 11 отримав пластиковий корпус. Xiaomi заявила, всі запаси Xiaomi Mi 11 розкупили швидше ніж за півхвилини. Вранці ми публікували нові фотографії Xiaomi Mi 11 крупним планом і аксесуарів для нього, включаючи зарядний пристрій з нітридом галію і фірмовий текстурований чохол. Генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) офіційно заявив, що по точності вимірювання пульсу смартфон Xiaomi Mi 11 не поступається сучасним розумним годинах.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version