Home Новини сучасних технологій Компанія LG розробляє новий смартфон K92 5G

Компанія LG розробляє новий смартфон K92 5G

0

Сьогодні ми дізналися, що компанія LG розробляє новий смартфон K92 5G. Відповідний пристрій з’явився на Google Play Console з деякими його ключовими характеристиками. K92 5G з’являється не вперше в новинах. На початку цього місяця відомий інсайдер Еван Бласс поділився рендерами нового смартфона, щоб розкрити всю його конструкцію.

Компанія LG розробляє новий смартфон K92 5G

Технічні характеристики LG K92 5G

У списку консолі Google Play LG K92 5G є зображення його лицьової сторони. Це показує, що на дисплеї телефону є отвір для селфі-камери, який розташований у верхній центральній частині смартфона.

Розмір екрану LG K92 5G не згадується в списку Play Console. Відомо, що дисплей підтримує роздільну здатність Full HD + 1080 x 2400 пікселів, співвідношення сторін 20: 9 та щільність пікселів 420ppi.

LG K92 5G завантажується під ОС Android 10 і має 6 ГБ оперативної пам’яті. Телефон отримує живлення від SM6350 від Qualcomm, який є не чим іншим, як чіпсетом Snapdragon 690, який підтримує 5G.Інші деталі телефону не розкриваються, але є припущення , що він може запозичувати деякі специфікації від смартфона LG Q92 5G.

Опубліковані рендери LG K92 5G показують, що його тильна сторона має двоколірний дизайн. У лівому куті задньої панелі телефону встановлена 64-мегапіксельна камера, а в правому куті встановлений світлодіодний спалах. Крім того, він оснащений датчиком відбитків пальців, розміщеним збоку. Відомо, що телефон вийде на ринок США і буде доступний через Cricket Wireless. Однак поки немає жодної інформації про те, чи буде він виходити на інші ринки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version