Home Новини сучасних технологій Xiaomi представили розумний туалет Dabai super-power ion

Xiaomi представили розумний туалет Dabai super-power ion

0

Сьогодні Xiaomi представили розумний туалет Dabai super-power ion, що активується голосом, запущений під краудфандинг на Xiaomi Youpin. Оригінальна ціна – 535 доларів, тоді як зараз він доступний за 340 доларів.

Інтелектуальний туалет з голосовою активацією іонів Dabai super-power оснащений першим інтелектуальним голосовим чіпом AI, який ефективно реагує. Наприклад, коли ви говорите «відкрити кришку», кришка автоматично відкриється.

Xiaomi представили розумний туалет Dabai super-power ion

Що стосується дизайну, скляна панель з високим коефіцієнтом пропускання інтегрована в світлодіодний інтерфейс цифрового дисплея, а піктограми яскраві та живі. Таким чином, експлуатація розумного туалету вночі є безтурботною і чітко помітною.

Коли людина наближається, відкидна кришка автоматично відкривається, а кільце сидіння автоматично піднімається. Таким чином, вам не потрібно вручну піднімати кришку, що може зменшити перехресне зараження.

Туалет також включає передові технології стерилізації плазми, що використовуються в медичній промисловості. Після його увімкнення іони стерилізації безперервно виділяються протягом 2 годин, націлюючись на внутрішню частину унітазу, проникаючи у внутрішнє ядро бактерій у всіх напрямках. Вони руйнують структуру бактеріальної ДНК і РНК, ретельно стерилізуючи унітаз.

Запатентована технологія вторинного промивання сифона Dabai потужна і ефективна, а завдяки навколишньому енергійному вихровому промиванню вона може швидко видалити бруд, не залишаючи залишків стічних вод.

Розумний туалет також підтримує запатентоване миття з постійною температурою, 6-ступінчасте сушіння теплим повітрям, сидіння ECO з постійною температурою та інші функції. Товар буде доступний з 10 листопада.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version