Home Новини сучасних технологій Компанія Nubia анонсувала навушники Red Magic Cyberpods

Компанія Nubia анонсувала навушники Red Magic Cyberpods

0

Ще в липні Nubia анонсувала свої навушники Red Magic TWS у Китаї поряд з Nubia Watch.Сьогодні ж ми дізналися, що компанія Nubia анонсувала навушники Red Magic Cyberpods.

Кіберподи оснащені вставним дизайном та регульованими гачками для кращого прилягання. Ви отримуєте 8-міліметрові драйвери на кожен навушник з підключенням Bluetooth 5.0 та сенсорними елементами керування на самих бутонах. Існує спеціальний режим з низькою затримкою, підключення в один дотик до телефонів Nubia, а також номінальна 20-годинна автономність, що поєднує час автономної роботи та зарядний чохол, який заряджається через USB-C.

Компанія Nubia анонсувала навушники Red Magic Cyberpods

Це не було б геймерським продуктом без RGB-освітлення, тому Nubia подбала про те, щоб включити це в Cyberpods. Роздрібна торгівля встановлюється на рівні 50 доларів США / 50 євро / 40 фунтів стерлінгів, а офіційні продажі через веб-сайт Nubia починаються 20 листопада.

Продажі в Європі розпочнуться 20 листопада, тоді як глобальний випуск відбудеться пізніше. 

Читайте також: Компанія Nubia випустила зарядний пристрій 65W GaN Charger Candy.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version