Home Новини сучасних технологій З’явилися характеристики нового смартфона Redmi Note 10 4G

З’явилися характеристики нового смартфона Redmi Note 10 4G

0

Як повідомляється, суббренд Xiaomi, Redmi, готується до запуску смартфонів серії Redmi Note 10 найближчим часом. Також ходили чутки навколо серії Redmi Note 10, яка випускається як смартфон Redmi Note 9 серії в Китаї. Крім того, ми також отримували звіти в минулому, які свідчать про те, що серія Redmi Note 10 може запускатися як у 5G, так і у варіантах 4G. Сьогодні в базі даних Geekbench з’явилися характеристики нового смартфона Redmi Note 10 4G. Нижче опубліковано список Geekbench, де розкрито деякі деталі передбачуваного смартфона Redmi Note 10 4G .

Як видно із зображень бази даних Geekbench, передбачуваний Redmi Note 10 4G (з номером моделі Xiaomi M2010J19SI) зумів отримати 316 балів в одноядерному тесті та 1426 в багатоядерному. Варто зазначити, що номер моделі закінчується на „I”, що обов’язково вказує на той факт, що пристрій цілком може спочатку зявитися в Індії.

Хоча процесор для пристрою явно не згадується, вихідний код демонструє Adreno 610 як GPU для пристрою, що змушує нас думати, що Redmi Note 10 4G може працювати від восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 662. Крім того, список Geekbench підтверджує, що передбачуваний Redmi Note 10 4G буде поставлятися у варіанті 6 ГБ оперативної пам'яті. Нарешті, пристрій отримає ОС Android 10 .

На сьогоднішній день це майже вся інформація, яку ми маємо навколо майбутнього Redmi Note 10 4G, але ми впевнені, що отримаємо більше інформації про нього в найближчі дні, коли наблизиться дата запуску. Які ваші думки щодо майбутнього Redmi Note 10 4G? Повідомте нас у розділі коментарів нижче.

Читайте також: Нові Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro на перших фотографіях.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version