Home Новини сучасних технологій Компанія OPPO готується до запуску смартфона Reno4 F

Компанія OPPO готується до запуску смартфона Reno4 F

0

Компанія OPPO готується до запуску смартфона Reno4 F. Повідомляється, що цей смартфон з’явиться в продажі в жовтні. Відповідні тизери були опубліковані в мережі.

Компанія OPPO готується до запуску смартфона Reno4 F

На плакаті видно бічний вигляд OPPO Reno 4F. У ньому йдеться, що смартфон є “надзвичайно гладким” і “надлегким”, і він буде оголошений 12 жовтня 2020 року. Повідомляється, що смартфон матиме 4 ГБ оперативної пам’яті, 128 ГБ пам’яті. Наведене нижче тизерне відео, розміщене на Інтернет-каналі OPPO Indonesia, також не розкриває багато інформації.

В Twitter було опубліковано більше інформації стосовно майбутнього смартфона. Згідно цієї інформації (опублікованого зображення із характеристиками) стало відомо, що смартфон Reno4 F має такий самий дизайн, як OPPO F17 Pro.

На екрані є подвійний отвір для фронтальної камери. На зворотній стороні розмістилися в квадратному відділі. Зображення також показує, що OPPO Reno4 F буде доступний у чорно-білих кольорових тонах з двоколірним покриттям.

Як зазначено на плакаті, телефон має дисплей Super AMOLED, акумулятор на 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт, 8 ГБ оперативної пам'яті та 128 ГБ пам’яті. Камери отримали такі функції, як режим кольорового портрета AI, режим краси AI, режим Ultra Clear 108MP, запис відео 4K для фронтальних камер, нічний режим селфі та режим нічного спалаху.

Незважаючи на те, що дизайн схожий на дизайн F17 Pro, ми не можемо сказати, чи є Reno4 F просто переробленим, поки ми не побачимо повний список специфікацій.

Рекомендуємо: Cмартфон OPPO Reno4 Lite Вже Доступний В Україні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version