Home Новини сучасних технологій Cмартфон OPPO Reno4 Lite вже доступний в Україні

Cмартфон OPPO Reno4 Lite вже доступний в Україні

0
Cмартфон OPPO Reno4 Lite вже доступний в Україні

Cьогодні надійшла інформація, що Cмартфон OPPO Reno4 Lite вже доступний в Україні. Як повідомляється, Зараз пристрій продається як ребрендована версія OPPO F17 Pro.

Технічні характеристики та характеристики OPPO Reno4 Lite

Reno4 Lite має 6,43-дюймовий дисплей S-AMOLED з вирізом у формі таблетки у верхньому лівому куті. Роздільна здатність Full HD + 1080 x 2400 пікселів, співвідношення сторін 20: 9 та частота оновлення 60 Гц. ОС Android 10 на базі ColorOS 7.2 оснащена попередньо встановленою на Reno4 Lite.

Чіпсет MediaTek Helio P95 присутній під капотом OPPO Reno4 Lite. SoC поєднується з 8 ГБ оперативної пам'яті та 128 ГБ вбудованої пам'яті. В пристрої присутнє місце для картки microSD для додаткового зберігання. Він отримав акумулятор на 4015 мАг, який підтримує швидку зарядку на 30 Вт.

Система подвійних селфі-камер складається з 16-мегапіксельної основної камери та 2-мегапіксельного датчика глибини. Система чотирьох камер, розміщена на задній панелі телефону, оснащена 48-мегапіксельною основною камерою, надшироким об'єктивом з 8-мегапіксельною камерою із 119-градусним полем зору та парою 2-мегапіксельних датчиків глибини. У телефоні також є вбудований зчитувач відбитків пальців.

Ціни та доступність OPPO Reno4 Lite

Cмартфон OPPO Reno4 Lite вже доступний в Україні за ціною 11999 грн (~ 424 дол. США). Він поставляється у двох кольорах, таких як чорний та синій.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version