Home Новини сучасних технологій Представлено бездротовий зарядний пристрій для ґаджетів Apple

Представлено бездротовий зарядний пристрій для ґаджетів Apple

0

Сьогодні було представлено бездротовий зарядний пристрій для ґаджетів Apple і не тільки. Компанія MOMAX випустила портативний та бездротовий зарядний пристрій під назвою MOMAX Airbox True Wireless Power Bank, який вирішує проблеми як з портативністю, так і з кабельним підключенням.

Представлено бездротовий зарядний пристрій для ґаджетів Apple

Банк живлення Airbox гарантує, що користувачам не доведеться турбуватися про заплутані шнури та громіздкі зарядні пристрої. Завдяки швидкій та бездротовій зарядці, цей пристрій включає більшість пристроїв Apple та смартфонів із підтримкою Qi від нуля до повного за 3 години. Airbox ідеально підходить для зарядки пристроїв Apple, таких як iPad, Airpods і Watch. Завдяки ємності 10000 мАг, цей блок живлення може легко тримати більшість пристроїв зарядженими протягом дня.

Потужність MOMAX Airbox True Wireless Power Bank

Завдяки потужності 5 Вт і 10 Вт для бездротової зарядки та 20 Вт PD для зарядки кабелю Type- C, MOMAX Airbox заряджає пристрої Apple швидше, ніж зарядні пристрої, що надаються компанією. Інноваційний дизайн цього бездротового акумулятора дозволяє заряджати одночасно кілька пристроїв, роблячи його універсальним. Банк бездротового живлення Airbox може заряджатись від нуля до повного протягом 5 годин. Крім того, він має різнокольорові світлодіоди, які вказують тип пристрою, який заряджається, і рівень заряду акумулятора.

Airbox True Wireless Power Bank має сертифікат MFi (зроблено для Apple) та Qi, що означає, що він схвалений компанією Apple для безпечної роботи зі своїми пристроями. Цей зарядний пристрій також пройшов міжнародні сертифікати CE, RoHS, FCC, CB для безпечного використання та має різні вбудовані засоби захисту від перегріву, короткого замикання, перезарядки або навіть неефективності iOS. Крім того, він також затверджений TSA, і його можна зручно перевозити на рейсах, що робить його ідеальним для часто літаючих пасажирів.

Поряд з бездротовою зарядкою, бездротовий банк живлення MOMAX Airbox представив запатентований, розділений на місця простір для зберігання дрібних предметів, таких як Apple Pencil та Airpods, які мають потенційну загрозу втрати. Завдяки складному та гладкому дизайну, цей бездротовий блок живлення запобігає додаванню громіздкості його загальному вигляду. Його інноваційна форма дозволяє легко засунути його в кишеню, зберігати речі та заряджати кілька пристроїв.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version