Home Новини сучасних технологій Смартфони Pixel 4a 5G та Pixel 5 5G будуть недоступними ще деякий...

Смартфони Pixel 4a 5G та Pixel 5 5G будуть недоступними ще деякий час

0
Смартфони Pixel 4a 5G та Pixel 5 5G будуть недоступними ще деякий час

Google оголосив дату запуску нових пристроїв Pixel кілька днів тому. У запрошенні була згадка про розумні колонки, пристрої Google Pixel ( Pixel 4a 5G, Pixel 5 5G). Тепер, згідно останніх чуток, смартфони Pixel 4a 5G та Pixel 5 5G будуть недоступними ще деякий час. Попередні замовлення смартфонів розпочнуться 30 вересня, а доставка почнеться через кілька тижнів. Тобто не раніше кінця жовтня -початку листопада.

Такою інформацією поділився Джон Проссер. Він каже, що Pixel 4a 5G і 5 5G будуть готові до попереднього замовлення того ж дня (30 вересня), що і презентація. Однак Pixel 5 та 4a 5G почнуть надходити лише з 15 жовтня та 19 листопада відповідно.

Крім того, Джон дає останнє слово перед оголошенням і про кольорові варіанти. За його словами, Pixel 5 5G буде доступний у кольорах Just Black та Subtle Sage.

Джон також заявляє, що Google випустить варіант “Чорний” Pixel 4a 5G у листопаді, а “Ясно білий” колір затримується до 2021 року. Він додає, що також є ймовірність скасування білого варіанту в цілому. Х

Щодо ціни, то Pixel 5 буде коштувати 699 доларів за варіант із 128 Гб, тоді як Pixel 4a 5G стартуватиме з 499 доларів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version