Home Новини сучасних технологій Розкрито європейські ціни на смартфони Realme 7

Розкрито європейські ціни на смартфони Realme 7

0
Розкрито європейські ціни на смартфони Realme 7

Сьогодні надійшла інформація, що Realme 7 будуть продаватися в Європі. Також було розкрито європейські ціни на смартфони Realme 7.

Realme 7 вийде в Європі у двох кольорових варіантах та двох конфігураціях. Кольори – Mist Blue та Mist White, такі ж, як ті, що продаються в Індії. Також можна вибирати між наявністю 6 Гб оперативної пам’яті з 64 Гб пам’яті та 8 Гб оперативної пам’яті з 128 Гб пам’яті

Джерело Sudhanshu Ambhore каже, що версія 6 ГБ оперативної пам’яті буде коштувати від 200 до 230 євро, тоді як версія 8 ГБ оперативної пам’яті продаватиметься від 240 до 270 євро.

Realme 7 Pro буде доступний в одній конфігурації – 8 ГБ оперативної пам’яті + 128 ГБ – з можливістю вибору між кольорами Mirror Blue та Mirror Silver. Очікується, що цінник становитиме від 290 до 320 євро.

У Realme 7 і Realme 7 Pro є дисплеї з перфорацією, але останній – це AMOLED-екран із частотою оновлення 60 Гц, тоді як перший має РК-панель 90 Гц. Стандартна версія оснащена Helio G95, тоді як Realme 7 Pro має процесор Snapdragon 720G. Обидва телефони мають 64-мегапіксельну задню камеру та 16-мегапіксельну селфі-камеру.

Realme постачає Realme 7 з акумулятором на 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 30 Вт, тоді як Realme 7 Pro має акумулятор на 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки 65 Вт. На відміну від варіантів, що продаються в Індії, версія, що прямує до Європи, матиме NFC.

Realme Europe ще не оголошує дату запуску телефонів у Європі, але ми очікуємо, що вони будуть доступними в перший тиждень жовтня.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version