Home Новини сучасних технологій Motorola анонсувала спеціальне видання смартфона Razr у співпраці з Montblanc

Motorola анонсувала спеціальне видання смартфона Razr у співпраці з Montblanc

0
Motorola анонсувала спеціальне видання смартфона Razr у співпраці з Montblanc

Motorola Razr 5G був оголошений в Китаї кілька тижнів тому і в перший день продажу, він був проданий за дві хвилини. Зараз Motorola анонсувала спеціальне видання смартфона Razr у співпраці з Montblanc.

Montblanc – німецький виробник предметів розкоші. Компанія, що базується в Гамбурзі, випускає ряд виробів, включаючи авторучки, годинники, сумки і навіть навушники.

Lenovo має на своєму китайському веб-сайті список спеціального випуску Motorola Razr 5G Montblanc, але не розкриває жодних подробиць, крім зображення коробки. Коробка досить велика і зверху має логотип Motorola та Montblanc. Ми сподіваємось, що в цьому спеціальному виданні буде, швидше за все, спеціальна версія смартфона, а також деякі предмети розкоші від Montblanc.

Звичайна версія Moto Razr 5G становить 12 499 фунтів стерлінгів, тому ця спеціальна версія має продаватися за вищу ціну.

Motorola Razr 5G має внутрішній 6,2-дюймовий гнучкий дисплей AMOLED із роздільною здатністю 876 x 2142. Є менший дисплей, розміром 2,7 дюйма на зовнішній стороні телефону. Під капотом знаходиться процесор Snapdragon 765G з 8 ГБ оперативної пам'яті та 256 ГБ пам’яті.

Телефон має 48-мегапіксельну основну камеру f / 1.7 та 20-мегапіксельну селфі-камеру f / 2.2, розташовану над основним дисплеєм. Razr 5G також має акумулятор ємністю 2800 мАг з підтримкою швидкої зарядки, NFC, Bluetooth 5.1 та встановлений ззаду сканер відбитків пальців. На ньому працює Android 10 нестандартно.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version