Home Новини сучасних технологій Компанія Pegatron задіяла до виробництва iPhone і iPad студентів

Компанія Pegatron задіяла до виробництва iPhone і iPad студентів

0
Компанія Pegatron задіяла до виробництва iPhone і iPad студентів

Компанія Pegatron задіяла до виробництва iPhone і iPad студентів. Apple тимчасово розірвала з ними відносини. Apple не передасть нові замовлення Pegatron, поки компанія не виправить свої помилки.

За повідомленнями зарубіжних ЗМІ, компанія Pegatron використовувала на своєму виробництві студентську робочу силу, в зв’язку з чим Apple тимчасово припинила ділове співробітництво з Pegatron.

Компанія Pegatron збирає для Apple смартфони iPhone, планшети iPad та інші пристрої. Apple заявила, що не передасть нові замовлення Pegatron, поки компанія не виправить свої помилки.

“Для студентів-робітників у нас є строгий процес перевірки та затвердження. Ми будемо ретельно працювати над тим, щоб стажисти працювали за фахом, щоб їм були заборонені понаднормові або нічні зміни. У студентському проекті Pegatron допустив помилки і надав підроблені документи для приховування цього факту. Це явно порушує наші правила. Pegatron дозволяла студентам працювати в нічний час і / або понаднормово. Іноді Pegatron просить студентів виконати деяку роботу, яка не має відношення до їх спеціальності.”

Apple

Як показало розслідування, Pegatron не примушувала своїх співробітників працювати і не використовувала працю неповнолітніх. Після цього компанія Pegatron звільнила керівника проекту «Студентський працівник».

Pegatron заявила, що негайно видалить студентів з виробничої лінії і буде працювати з клієнтами і сторонніми експертами над внесенням відповідних коригувань.

Читайте також: Apple буде знову продавати старі моделі iPhone.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version