Home Новини сучасних технологій Компанія Qualcomm представить дві 5-нанометрові платформи

Компанія Qualcomm представить дві 5-нанометрові платформи

0

Компанія Qualcomm офіційно оголосила про проведення свого щорічного заходу Technology Summit в самому початку грудня. Як повідомляється, компанія Qualcomm представить дві 5-нанометрові платформи.

Компанія Qualcomm представить дві 5-нанометрові платформи

Традиційно, в перший день конференції компанія представляє нові однокристальних платформи, в тому числі флагманські. Цього року такий стане Snapdragon 875, але, можливо, більше уваги буде приділено інший SoC.Як пише джерело, Qualcomm, поряд з 5-нанометровій Snapdragon 875 представить і свою першу 5-нанометровій однокристальну платформу середнього рівня. Ніяких технічних подробиць з цього приводу поки немає, але, ймовірно, мова йде про Snapdragon 775G.

Ця платформа, за чутками, підніметься вище в ієрархії Qualcomm і виявиться значно ближче до Snapdragon 875, ніж нинішня Snapdragon 765G до Snapdragon 865. А ще саме їй, а не Snapdragon 875, приписують вбудований модем 5G. Врахувати це, помножити на помітно більшу (щодо Snapdragon 765G) продуктивність, додати підвищену енергоефективність і меншу ніж у Snapdragon 875 вартість, і вимальовується чи не найкраща SoC нової лінійки Qualcomm.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version