Home Новини сучасних технологій Компанія Qualcomm розробляє власний ігровий смартфон

Компанія Qualcomm розробляє власний ігровий смартфон

0
Компанія Qualcomm розробляє власний ігровий смартфон

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Qualcomm розробляє власний ігровий смартфон. Якщо вірити джерелу, Qualcomm вже в кінці поточного року може випустити перший смартфон під власним брендом.

Якщо точніше, джерело говорить, що він вийде не раніше кінця поточного року, так що апарат ми можемо побачити і в наступному році. При цьому джерело також зазначає, що Qualcomm буде створювати його спільно з Asus, а сам апарат буде ставитися до класу геймерських. При цьому ми цілком можемо отримати лише трохи змінений ROG Phone з іншою начинкою, але це не гарантовано.

Випуск власного смартфона, та ще й геймерского, навряд чи зумовлений бажанням Qualcomm зайняти яку-небудь відчутну частку на цьому ринку. Ймовірно, за допомогою таких апаратів компанія буде рекламувати свої нові топові (можливо, і не тільки) платформи. Будемо очікувати на офіційні анонси.

Рекомендуємо: Samsung Отримав Велике Замовлення Від Компанії Qualcomm.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version