Home Новини сучасних технологій Google Stadia тепер може працювати через мобільну мережу

Google Stadia тепер може працювати через мобільну мережу

0

Служба потокового передавання ігор Google Stadia тепер може працювати через мобільну мережу. Ви знайдете перемикач у налаштуваннях продуктивності, але спочатку ви повинні знати про кілька застережень.

Google Stadia тепер може працювати через мобільну мережу

Роздільна здатність обмежена 720p, головною причиною є використання даних у розмірі 2,7 ГБ на годину. Це може легко перевершити щомісячні обмеження даних, але все ще набагато менше, ніж використання 1080p – 12,6 ГБ на годину.

Це працює через 4G та 5G, якщо ви можете отримати стабільне з’єднання. Вам потрібно буде підключити контролер Stadia до телефону або через Bluetooth, або за допомогою кабелю (як правило, контролер використовує власне з’єднання Wi-Fi).

У будь-якому випадку, коли ви ввімкнете програвання через мобільні дані, ви побачите на головному екрані нову піктограму, тоді ви й будете знати, що використовуєте мобільні дані замість Wi-Fi.

Рекомендуємо: Контролери Stadia Будуть Працювати Через Wi-Fi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version