Home Новини сучасних технологій Голосовий помічник Google Assistant отримає важливу функцію

Голосовий помічник Google Assistant отримає важливу функцію

0
Голосовий помічник Google Assistant отримає важливу функцію

Персональний помічник Google Assistant сьогодні доступний на самих різних пристроях, від смартфонів до розумних динаміків і смарт-телевізорів. З моменту запуску Google Assistant отримав нові функції і підтримку більшої кількості голосів. Тепер Google заявляє, що голосовий помічник Google Assistant отримає важливу функцію, а точінше функцію гостьового режиму.

У повідомленні в блозі Google йдеться, що ця функція з’явиться в найближчі кілька тижнів. У гостьовому режимі взаємодії з Google Асистентом не будуть зберігатися у вашому профілі Google. Це можна порівняти з використанням режиму інкогніто при перегляді веб-сторінок.

Google повідомляє, що ви зможете активувати гостьовий режим за допомогою голосової команди. На даний момент ви можете попросити Google Assistant видалити ваш останній запит, і він видалить його з вашого профілю Google. Однак, якщо у вас безліч запитів, процес їх видалення може бути виснажливим. Гостьовий режим усуває необхідність в цьому.

Крім того, скоро Google почне відправляти критичні попередження про безпеку безпосередньо користувачам через додаток Google, а не на вашу електронну пошту. Повідомлення буде у вигляді миготливого червоного значка на зображенні вашого профілю.

Рекомендуємо: Google Assistant Отримає Нові Налаштування.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version