Реклама

Компанія Samsung запатентувала удосконалений дизайн смартфона Galaxy Z Flip

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Samsung є лідером на ринку в категорії складних смартфонів. Galaxy Z Flip – це найкращий у світі складний смартфон . Як повідомляється, його наступник з’явиться навесні 2021 року. Сьогодні надійшла інформація, що компанія Samsung запатентувала удосконалений дизайн смартфона Galaxy Z Flip.

За даними LetsGoDigital , Samsung Electronics подала на ВОІВ (Всесвітнє відомство інтелектуальної власності) патент на дизайн під назвою „Складний електронний пристрій” у червні 2020 року. Після його затвердження документація на цей патент була опублікована 10 грудня.

Компанія Samsung запатентувала удосконалений дизайн смартфона Galaxy Z Flip

Розкладний смартфон,у цьому патенті, схожий на Galaxy Z Flip та Galaxy Z Flip 5G, але з більшим дисплеєм, більшою кількістю камер та кращим шарніром. Отже, ми можемо очікувати такі самі елементи у майбутньому Galaxy Z Flip 2 ( або Z Flip 3).

Дисплей обкладинки в цьому дизайні розташований у центрі, як на Motorola razr 5G, але, здається, він порівняно менший. У будь-якому випадку, це більше, ніж крихітний екран, присутній у поточному поколінні Galaxy Z Flip.

Крім того, він оснащений потрійною настройкою камери замість модуля з подвійною камерою, а також світлодіодним спалахом. Цікаво, що на внутрішньому дисплеї немає пробивної камери. Схоже, одна з тих круглих речей на верхній панелі може бути для фронтальної камери.

Нарешті, але найголовніше, ця конструкція має перероблений шарнір, який не тільки підтримує режим Flex, але й закриває телефон із нульовим зазором.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон Nokia 8.3 вийде в реліз осінню

Декілька місяців тому, HMD Global анонсували новий смартфон Nokia 8.3, але далі анонсу справа не пішла. Попередній реліз був...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -