Home Новини сучасних технологій Компанія SEGA почала масово звільняти працівників

Компанія SEGA почала масово звільняти працівників

0
Компанія SEGA почала масово звільняти працівників

Сьогодні надійшла інформація, що компанія SEGA почала масово звільняти працівників. Нагадуємо, що нещодавно SEGA Sammy оголосила про продаж аркадного бізнесу. А тепер компанія йде на ще одну «жертву»: вона просить 650 співробітників японського офісу добровільно звільнитися.

Через пандемії COVID-19 SEGA очікує в поточному фінансовому році «надзвичайні збитки». SEGA Sammy Holdings була утворена після злиття SEGA і Sammy в 2004 році. За заявою компанії, пандемія «істотно вплинула» на бізнес, тому вона продає свій аркадний бізнес.

«Однак, - додала SEGA Sammy, - щоб відновити прибуток на ранній стадії і домогтися сталого зростання в майбутньому, ми вважаємо, що необхідно сприяти зниженню витрат за рахунок фіксованих витрат і створення ще більш ефективної системи витрат. Ми також вирішили закликати співробітників до добровільного звільнення ».

SEGA Sammy надасть звільненим співробітникам надмірно високу виплату допомоги і підтримку в подальшому працевлаштуванні. Крім того, компанія знизила зарплату керівникам на 10-30%.

Читайте також: Компанія Sega запускає в продаж неочікуваний ґаджет.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version