Home Новини сучасних технологій Компанія Sharkoon представила ігрову гарнітуру Skiller SGH30

Компанія Sharkoon представила ігрову гарнітуру Skiller SGH30

0

Сьогодні компанія Sharkoon представила ігрову гарнітуру Skiller SGH30, яка прикрашена підсвічуванням RGB та підключається по USB.

Компанія Sharkoon представила ігрову гарнітуру Skiller SGH30

Компанія Sharkoon Technologies представила показану на ілюстрації ігрову гарнітуру Skiller SGH30. Гарнітура з 40-міліметровими випромінювачами в навушниках закритого типу прикрашена підсвічуванням RGB і підключається по USB. Вона має вбудовану звукову карту з підтримкою віртуального звуку 7.1.

За допомогою доданого програмного забезпечення користувач може змінювати налаштування звуку, зокрема, використовуючи набір попередньо встановлених ефектів і 10-смуговий еквалайзер. До переваг Skiller SGH30 виробник відносить м'які амбушюри і гнучке наголов'я.

Всеспрямований мікрофон з поп-фільтром закріплений на гнучкій штанзі. На лівій чашці навушників є кнопки регулювання гучності і відключення мікрофона. Для підключення використовується кабель довжиною 240 см, укладений в текстильну оплетку.

Ігрова гарнітура Sharkoon Skiller SGH30 вже доступна за рекомендованою виробником ціною 29,90 євро.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version