Home Новини сучасних технологій OPPO оголошує новий смарт-годинник ECG

OPPO оголошує новий смарт-годинник ECG

0

Сьогодні, на конференції розробників, компанія OPPO оголошує новий смарт-годинник — OPPO Watch ECG. Годинник отримує розмір 46 мм, корпус із нержавіючої сталі та керамічну задню панель.

OPPO Watch ECG обладнаний AMOLED-дисплеєм розміром 1,91 дюйма з роздільною здатністю 402 х 476 пікселів. Щільність пікселів тут складає 326 пікселів на дюйм, а також присутня тут 100-відсоткова кольорова гама DCI-P3. Водостійкість – 5ATM.

OPPO оголошує новий смарт-годинник ECG

Працює Watch ECG на базі чіпсета Snapdragon 2500 та малопотужного чіпа Apollo 3. Отримує годинник 1 Гб оперативної пам’яті та 8 Гб вбудованої. Пристрій працює на версії ColorOS Watch. Watch ECG підтримує зв’язок 2,4 ГГц Wi-Fi та Bluetooth 4.2 LE, а також має вбудований GPS.

Основна особливість OPPO Watch ECG — це підтримка професійного відстеження електрокардіограми. Виробник стверджує, що годинник може забезпечити точність вимірювання на медичному рівні та визначатиме певні серцеві аномалії. Присутній тут і цілодобовий контроль пульсу.

Акумулятор годинника має ємність 430 мАг з підтримкою технології Watch VOOC Flash Charge, що повинно забезпечити заряджання пристрою за 15 хв до повної потужності. Виробник говорить про час роботи годинника у активному режимі до 40 годин, а в режимі очікування до 21 дня.

OPPO Watch ECG доступний уже для попереднього замовлення на ринку Китаю за ціною 366 дол. Зараз будемо очікувати на вихід даного годинника на міжнародний ринок.

Рекомендуємо: Huawei Будуть Випускати Ігрові Монітори.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version