Home Новини сучасних технологій Компанія Xiaomi готується представити нові бездротові навушники з активним шумопоглинанням

Компанія Xiaomi готується представити нові бездротові навушники з активним шумопоглинанням

0

Нещодавно стало відомо, що компанія Xiaomi готується представити нові бездротові навушники з активним шумопоглинанням, які продовжать лінійку навушників Redmi AirDots. Новинка буде називатися Redmi AirDots 3 Pro.

Зараз відомо, що навушники отримають активне шумопоглинання до 35 Дб та будуть доступними в двох кольорах – білому та чорному. Крім шумопоглинання, Redmi AirDots 3 Pro отримають захист від вологи IPX4, функцію бездротової зарядки кейсу та режим прозорості.

Також в Xiaomi не забули й за геймерів, яким запропонували зниження затримки звуку та велику автономність роботи, а саме 28 год (із зарядним кейсом) та підключення за допомогою Bluetooth 5.2. Також ці навушники досить легкі оскільки їхня вага складає 4,9 грама.

Згідно отриманих даних, Xiaomi представлять навушники вже 11 червня в Китаї, а протягом наступних 30 днів вони повинні з'явитися і в Україні. Ціна Redmi AirDots 3 Pro коливатиметься в межах 1500 - 2000 грн.

Також нещодавно стало відомо, що компанія Xiaomi випустила свій перший за довгий час компактний смартфон.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version