Home Новини сучасних технологій Компанія Xiaomi може випустити оновлену версію популярного смартфона Mi 6

Компанія Xiaomi може випустити оновлену версію популярного смартфона Mi 6

0

Нещодавно надійшла інформація, що компанія Xiaomi може випустити оновлену версію популярного смартфона Mi 6. Такі чутки з’явилися в результаті того, що генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь почав згадувати про смартфон Mi 6. Тепер детальніше.

Нещодавно, Лей Цзюнь підняв тему популярності флагманського смартфона Mi 6, який був випущений ще 4 роки тому. Він повідомив, що їхнім найпопулярнішим смартфоном ще користується понад 2 млн користувачів. Також він провів невелике опитування серед фанатів смартфона, де запропонував їм вибрати найкраще в цьому смартфоні. Серед можливих відповідей було - розмір смартфона, процесор, камера та зовнішній вигляд.

З одної сторони, це не мало б щось означати конкретне, але знаючи їхнього керівника, то він ніколи не піднімає теми, які в подальшому не будуть розвиватися. В даному випадку, схожа історія відбувалася і з смартфоном Redmi Note 8, який також побачив продовження у вигляді оновленої версії, яка, на жаль, не так сильно вразила шанувальників оригінальної моделі.

Також нагадаємо характеристики Mi 6. Цей смартфон отримав 5,15 - дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 1920x1080. Він працює від процесора Qualcomm Snapdragon 835 в парі з 6 Гб оперативної та 64 Гб внутрішньої пам'яті. Фотоможливості представлено у вигляді подвійної камери 12 Мп + 12 Мп та фронтальної 8 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 3350 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

Також нещодавно стало відомо, як відключити стеження в Gmail на смартфонах Xiaomi.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version