Home Новини сучасних технологій Відомо, як відключити стеження в Gmail на смартфонах Xiaomi

Відомо, як відключити стеження в Gmail на смартфонах Xiaomi

0

Якщо ви користуєтесь смартфонами Xiaomi та уже встигли отримати оновлення MIUI на базі Android 11, то в вас можуть виникнути питання щодо стеження в додатку Gmail. Загалом, даний поштовий додаток від Google має в своєму функціоналі аналітичні інструменти, які весь час аналізують та передають дані на сервер. Не виняток і Gmail. Варто відмітити, що крім аналізу, вони також значно впливають на розряд акумулятора. І так, для того, щоб відключити стеження в Gmail на смартфонах Xiaomi, вам потрібно виконати декілька простих кроків.

Для початку потрібно зайти в додаток, далі в меню налаштувань, тут потрібно обрати свій акаунт та прокрутити стрічку до самого низу. Тут ви повинні знайти пункт із назвою «Відправляти відомості для діагностики».

Відповідно для припинення передачі даних вам потрібно її вимкнути. Також ви можете переглянути розділ із розумними функціями та персоналізацією в продуктах Google (яка розташовується в тому самому меню) та вивчити детальніше дані функції, відповідно при необхідності обмежити їх.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version