Home Новини сучасних технологій Названо три варіанти TWS-навушників, на які варто звернути увагу

Названо три варіанти TWS-навушників, на які варто звернути увагу

0

Бездротові навушники на ринку представлені вже досить давно, правда є ще багато користувачів, які ними досі не користувались. Спочатку це було пов’язано із ціною даних навушників, але сьогодні вони стали настільки доступними, що дозволити собі їх може кожен. Якщо ви вперше вибираєте для себе бездротові навушники, то для вас буде названо три варіанти TWS-навушників, на які варто звернути увагу.

Розпочнемо ми із найдешевшого варіанту, який точно зможе собі дозволити кожен. І це навушники Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2S. Придбати їх в середньому можна за 800 грн і це справді хороший бюджетний варіант. Дані навушники отримали хорошу шумоізоляцію, захист від вологи на рівні IPX4, а також хороший час автономної роботи. Перевагою даних навушників також є досить хороша якість звуку та стабільний Bluetooth.

Другий варіант навушників коштуватиме вам уже в середньому 2000 грн. Мова йде про Huawei FreeBuds 4i. Це навушники із підтримкою ANC, що надає вам можливість налаштування як повної шумоізоляції, так і повної прозорості. Розташовуються навушники у вухах досить щільно, не викликаючи при цьому ніякого дискомфорту, та й шансів випасти у них досить мало. Щодо якості звуку, то вона тут на досить високому рівні.

Третій варіант - Sennheiser Momentum True Wireless 2 за ціною близько 9500 грн. Вони отримали систему активного шумопоглинання, підтримують кодек aptX, хорошу автономність (близько 28 годин). Якість звуку тут справді вражає, а поєднання навушників із стильним тканинним чохлом, виглядає чудово.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version