Home Новини сучасних технологій Бізнес новини В ПриватБанк знову спостерігаються проблеми з безпекою

В ПриватБанк знову спостерігаються проблеми з безпекою

0

Останні декілька місяців клієнти ПриватБанку скаржаться на різноманітні проблеми досить часто і стосуються скарги як актуалізації даних, проведення платежів, блокування карток, замороження рахунків, так і шахрайських дій. В даному матеріалі буде розповідь клієнта банку про те, що в ПриватБанк знову спостерігаються проблеми з безпекою. Відповідний відгук був залишений на сайті МінФін. Тепер детальніше.

Зі слів клієнта, 7 червня в нього розпочалися дискусії з співробітниками ПриватБанку, оскільки з його рахунку почали зніматися кошти за покупки в інтернет-магазині Amazon. Проблемою в даному випадку стало те, що клієнт ніколи і нічого не купляв на Amazon і тим більше тою карткою, з якої було списано майже 100 доларів.

Іронією в даному випадку виявилося те, що, зі слів користувача, дана картка була захована в надійному місці і ніколи не використовувалася для фінансових операцій, оскільки вона була прив'язана до рахунку компанії.

Ще один цікавий момент, який підмітив клієнт, що при оплаті покупок на Amazon не відбувалися ніякі підтвердження покупок за допомогою смс або дзвінків - кошти просто списали. Клієнт зауважив, що термін дії картки завершується через 3 місяці.

Найгіршим в даному випадку є те, що після звернення до оператора, він практично нічим не зміг допомогти і тільки ініціював повернення коштів, яке повинні розглянути протягом 11 днів. Ніякої інформації стосовно того, як це відбулося і чому захист банку не спрацював на підозрілі транзакції, клієнт не отримав.

На даний момент, він очікує повернення коштів і буде змінювати банк на "більш надійний". Детальніше з відгуком можете ознайомитися нижче.

В ПриватБанк знову спостерігаються проблеми з безпекою

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version