Home Новини сучасних технологій Бізнес новини ПриватБанк звинувачують в шахрайстві та викраденні клієнтських даних

ПриватБанк звинувачують в шахрайстві та викраденні клієнтських даних

0

В продовження попереднього матеріалу, в якому йшлося про проблеми з безпекою рахунків в Приватбанк, з’явилася ще одна скарга незадоволеного клієнта Приватбанку, який на собі відчув всю силу шахрайських дій. На цей раз ПриватБанк звинувачують в шахрайстві та викраденні клієнтських даних. Відповідний відгук клієнта був опублікований на сайті МінФін.

Як повідомляє клієнт, цього тижня, 7 червня, з його банківського рахунку почалися масові списання коштів за оплати покупок в офіційному магазині компанії Apple. Сумарно, за 4 хв було виконано 20 операцій, в результаті яких було списано майже 33 тис грн, при тому, що з них 31 тис були кредитні кошти і 1300 грн особистих коштів.

В даному випадку, клієнт не отримував ніяких сповіщень для підтвердження транзакцій і на скаргу про шахрайські дії, в банку ніяк не відреагували протягом 3-х днів, хоча по регламенту вони зобов'язані. Після цього, клієнт написав заяву в поліцію про шахрайство і справа знаходиться на розгляді.

В даному випадку проблемою є те, що клієнт отримав сповіщення від ПриватБанку лише про те, що було отримано кредит в розмірі 31 тис грн і їх пора повертати. Дивним в даному випадку стало те, що в момент, коли відбувалися списання коштів, номер клієнта було "якимось чином" відв'язано, а значить всі підтвердження приходили не на його номер. В даному випадку клієнт звинувачує саме ПриватБанк в такій махінації, оскільки, на його думку, махінацію із зміною фінансового номера міг зробити тільки співробітник банку.

На даний момент невідомо, яким чином вирішиться дана неприємна ситуація і яке рішення прийме ПриватБанк по відношенню до свого клієнта. З оригінальним відгуком клієнта можете ознайомитися нижче.

ПриватБанк звинувачують в шахрайстві та викраденні клієнтських даних

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version