Home Новини сучасних технологій Компанія Xiaomi представила бездротову колонку та навушники з активним шумозаглушенням

Компанія Xiaomi представила бездротову колонку та навушники з активним шумозаглушенням

0

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Xiaomi представила бездротову колонку та навушники з активним шумозаглушенням.

Як повідомляється, нові навушники Mi Neckband Pro отримали активне шумопоглинання, захист від вологи та збільшений час автономної роботи. Захист від вологи відповідає стандарту IPX5, який означає, що навушники не бояться поту, дощу та бризків води.
В Xiaomi запевняють, що Mi Neckband Pro здатні поглинати шум до 25 дБ.

В компанії запевняють, що навушники зможуть відтворювати музику в автономному режимі та з активним шумозаглушенням близько 20 год, але при умові, що гучність буде на 50%. Також варто відмітити, що виробник не вказує час автономної роботи від однієї зарядки. Єдине що вони повідомили, так це те, що акумулятор в них збільшений до 150 мАг.

Компанія Xiaomi представила бездротову колонку та навушники з активним шумозаглушенням

Тепер стосовно безпровідної колонки, яка називається Mi Portable Bluetooth Speaker. Китайський виробник повідомляє, що потужність колонки складає 16 Вт, а її особливістю є захист від вологи IPX7. Автономно, колонка повинна працювати близько 13 год.

Тепер стосовно цін: навушники Mi Neckhband Pro коштуватимуть приблизно 700 грн, а колонка Mi Portable Bluetooth Speaker обійдеться приблизно в 1000 грн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version