Реклама

Компанія ZMI запустила свої перші бездротові навушники Purpods

Останні Новини

Сьогодні, 15 жовтня 2020 року, компанія ZMI запустила свої перші бездротові навушники Purpods та Purpods Pro. Різницею між даними навушниками є лише відсутність активного шумопоглинання у базовій версії. Ну і відповідно, ціна становитиме близько 30 дол за навушники Purpods та близько 60 дол за Purpods Pro.

Бездротові навушники Purpods Pro обладнані подвійним ANC, що забезпечує зниження шуму до 35 дБ. Отримують навушники по три мікрофони, а також технологію Eqsmart. Остання допомагає регулювати гучність відповідно до навколишнього середовища, тим самим надаючи справді вражаючий досвід дзвінків. Присутній тут і режим низької затримки.

Для управління навушники отримуть чутливі до тиску кнопки, а також є можливість управління голосовим помічником XiaoAI. Час роботи навушників Purpods Pro, за умови ввімкненого режиму активного шумопоглинання, становитиме до 8 годин. Якщо шумопоглинання вимкнене, то час роботи збільшується до 10 годин. Кейс надає додатково до 32 годин роботи. Підключення відбувається через Bluetooth 5.2, а рівень захисту від води та пилу тут IPX4.

Рекомендуємо: З’явилися перші результати тестування iPhone 12 в мережах 5G.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

У Європі Google Pixel 7 Pro буде доступний за 999 євро

Через кілька годин відбудеться офіційна онлайн-презентація нових пристроїв від компанії Google. Раніше були різні витоки інформації про ціни, зараз...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -