Реклама

Відомо, коли Xiaomi представлять доступну версію смартфона Mi 11

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Під завісу 2020 року Xiaomi анонсувала в Китаї флагманський смартфон Mi 11, який став першим пристроєм на базі процесора Qualcomm Snapdragon 888. Через тиждень після прем’єри новинки стало відомо, що вона буде продаватися за межами КНР. А ще через кілька днів з сертифікаційної документації ми дізналися, що у Mi 11 з’явиться «молодший брат» – Mi 11 Lite. Сьогодні ж стало відомо, коли Xiaomi представлять доступну версію смартфона Mi 11.

За останніми даними, його представлять в рамках глобального анонсу Mi 11. Xiaomi Mi 11. Інформацію про це інтернет-виданню Gizmochina повідомило його власне джерело. Однак інформатор так і не розкрив дату глобальної презентації Xiaomi Mi 11 і Mi 11 Lite. Відомо лише, що Mi 11 Lite стане одним з дев’яти смартфонів Xiaomi, які компанія випустить в першому кварталі 2021 року.

Офіційно характеристики Xiaomi Mi 11 Lite поки не оприлюднені, але, за попередніми даними, смартфон отримає процесор Qualcomm Snapdragon 732G без підтримки мереж 5G і IPS-дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Для порівняння: в основі попередника, Mi 10 Lite, лежить трохи більш продуктивний 5G-чіпсет Snapdragon 765G, а екран хоч і не підтримує підвищену частоту, але виконаний за технологією AMOLED.

Очікується, що Xiaomi Mi 11 Lite надійде в продаж в двох версіях. Об'єм оперативної пам'яті у них однаковий - 6 Гбайт. Відрізнятися вони будуть місткістю вбудованого флеш-накопичувача - 64 або 128 Гбайт. Ємність акумулятора складе 4150 мА · год, потужність швидкої зарядки - 33 Вт. У складі тильній камери виявляться три модуля з дозволом 64, 8 і 5 Мп.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Украинцам назвали 5 признаков того, что их Viber прослушивают

Стаття доступна українською...В сети неоднократно сообщается об утечке конфиденциальной информации в интернете. Чаще всего, происходит это из-за халатности сервисов,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -