Реклама

Розкриті специфікації смартфона LG Q92 5G

Останні Новини

Вперше, новий смартфон LG – Q92 5G з’явився у списку консолей Google Play. Також він уже був помічений на Geekbench. Зараз, у мережі Twitter, завдяки розміщеним зображенням, розкриті специфікації смартфона LG Q92 5G.

І так, отримає LG Q92 6,7-дюймовий FHD+. Працюватиме смартфон від чіпсета Snapdragon 765G з 6 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб вбудованої. Операційна система – Android 10 з інтерфейсом LG’UX. Задня панель отримає 48 Мп основний датчик та 8 Мп ультраширокий, а також 5 Мп датчик глибини та 2 Мп макрокамеру. Фронтальна камера отримає датчик на 32 Мп. Бокова частина телефону отримає сканер відбитків пальців. Обладнаний Q92 акумулятором ємністю 4000 мАг.

LG Q92 5G отримає три варіанти кольорів — білий, червоний та титановий. Отож, нам залишилось дочекатись лише деталей щодо цін.

Джерело: Twitter

Рекомендуємо: Визначена Дата Запуску Та Ціна Microsoft Surface Duo.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо переваги, які отримуються користувачі мобільним додатком від «Нової пошти»

Компанія «Нова пошта» для зручності своїх клієнтів створила мобільний додаток. Він дає можливість створити власний кабінет та відслідковувати свої...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -