Home Новини сучасних технологій Компанію Apple обікрали на 6,6 млн доларів

Компанію Apple обікрали на 6,6 млн доларів

0

Сьогодні надійшла інформація, що компанію Apple обікрали на 6,6 млн доларів. У Великобританії з вантажівки викрадено ґаджетів на майже сім мільйонів доларів продукції Apple.

Водій вантажівки та охоронець перевозили велику кількість пристроїв Apple, перш ніж на них вийшли злодії. Інцидент стався близько 20:00 у вівторок, 10 листопада, на виїзній дорозі від траси М1, де водій та охоронець були загнані.

Компанію Apple обікрали на 6,6 млн доларів

Після ретельно спланованого пограбування, вантажівку відвезли до Крику в Нортгемптонширі, де злодії перенесли причіп на вантажівку, що очікувала, і залишили позаду водія вантажівки та охоронця.

Пізніше вантажівка була знайдена в місті Луттерворт, Лестершир, де, як вважають, злодії перенесли загалом 48 піддонів продуктів Apple на третій автомобіль і втекли.

Поліція Нортгемптонширу звертається до свідків та осіб, яким пропонувались продукти Apple на продаж за незвичних обставин або за підозріло низькими цінами.

Читайте також: Apple підготували «Різдвяний сюрприз».

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version