Home Новини сучасних технологій OPPO представили два нові високошвидкісні зарядні пристрої

OPPO представили два нові високошвидкісні зарядні пристрої

0

Сьогодні, на презентації INNO DAY 2020, OPPO представили два нові високошвидкісні зарядні пристрої з нітридом галію (GaN), а саме 50 Вт міні SuperVOOC та 110 Вт міні зарядний пристрій .

Міні-зарядний пристрій OPPO 50 Вт SuperVOOC – це найменший швидкий зарядний пристрій від бренду. Він також найтонший, ніж будь-які інші зарядні пристрої потужністю 50 Вт, що доступні на ринку і товщиною всього 1,05 см.

OPPO представили два нові високошвидкісні зарядні пристрої

Цей зарядний пристрій підтримує не тільки SuperVOOC, але й інші протоколи зарядки, такі як 27 Вт USB PD (живлення) та 50 Вт USB PD з PPS (програмоване джерело живлення).

На жаль, хоча OPPO оголосила про наявність цього зарядного пристрою, вона ще не випустила всі технічні характеристики. Отже, ми все ще не впевнені в багатьох речах. У будь-якому випадку, ми очікуємо, що компанія розкриє більше відомостей про свій міні-швидкий зарядний пристрій, включаючи ціну перед першим продажем 12 грудня в Китаї.

На даний момент ми впевнені лише в певних підтримуваних протоколах зарядки зарядного пристрою, на додаток до його габаритів і ваги, які, відповідно, становлять 82,2 х 39 х 10,05 мм і 60 г відповідно. У двох словах, він маленький, як бісквіт, відповідно до торгової марки.

Читайте також: Компанія OPPO презентувала AR Glass 2021.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version