Home Новини сучасних технологій Компанія OPPO презентувала AR Glass 2021

Компанія OPPO презентувала AR Glass 2021

0

Сьогодні, на конференції Inno Day 2020, компанія OPPO презентувала AR Glass 2021.

Компанія OPPO презентувала AR Glass 2021

Цьогорічне видання виявилося набагато вдосконалішеною версією, але з дизайном, схожим на звичайні окуляри. Дизайн попередньої версії окулярів OPPO AR дуже схожий на окуляри VR. Що стосується конструкції, ця модель на 75% легша за модель минулого року, і її можна підключити до смартфона через порт USB-C до USB-C.

В окулярах OPPO AR 2021 використовується оптичне рішення Birdbath, яке забезпечує підвищений контраст на 53%. Це також призводить до збільшення однорідності яскравості на 98% та пікселів на градус на 40% порівняно з минулорічною моделлю.

Окуляри AR містять 0,71-дюймовий OLED-дисплей, світло якого заломлюється спектроскопом в око. На борту також є спеціальний динамік великої амплітуди з унікальним акустичним дизайном напіввідкритої задньої порожнини. Цей звуковий дизайн забезпечить домашній кінотеатр в AR-окуляри. Звук створює ілюзію перегляду 90-дюймового екрану на відстані 3 метрів.

Користувачі також можуть взаємодіяти з окулярами зі спареного смартфона. Окуляри можна використовувати як тачпад. Користувачі можуть однаково відстежувати свої руки та пальці через набір окулярів бінокулярних камер «риб’яче око». Камери можуть розпізнати 21 маркер на одній руці, чотири на одному пальці. Ці камери в парі з камерою ToF забезпечують точність сантиметрового рівня в межах 1 градуса.

https://itech.co.ua/wp-content/uploads/2020/11/oppo-ar-glasses.mp4

Говорячи про потенційні випадки використання окулярів, OPPO каже, що його можна використовувати для AR-потокового передавання онлайн, забезпечуючи "перегляд", схожий на театр. Його також можна використовувати для ігор AR, віртуального розміщення меблів у вашому домі та AR-зйомки за допомогою RGB-камер, які одночасно фіксують віртуальні та реальні сцени.

OPPO також планує відкрити систему для розробників, надаючи комплексний SDK на стороні клієнта та інструментарій розробки в рамках програми для розробників Oppo AR. Програма розпочнеться наступного року і допоможе спільноті створювати додатки, специфічні для AR.

Читайте також: OPPO запатентувала дизайн смартфона з круговим модулем камери.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version