Home Новини сучасних технологій Redmi покращать можливості екрана Redmi K40 Pro

Redmi покращать можливості екрана Redmi K40 Pro

0

Цього року, в березні, Redmi анонсували смартфон Redmi K30 Pro на базі Snapdragon 865. Цілком ймовірно, що Redmi може замінити його на Redmi K40 Pro в І кварталі наступного року. Хоча користувачі добре сприйняли смартфон Redmi K30 Pro, але один недолік все ж псував загалбну картину. Мова йде про екран, який підтримує частоту оновлення лише 60 Гц. Тому, згідно слів надійного інформатора, варто очыкувати, що Redmi покращать можливості екрана Redmi K40 Pro.

Redmi покращать можливості екрана Redmi K40 Pro

Оскільки Redmi пропонує частоти оновлення екран до 144 Гц на Redmi K30S, який став офіційним у серпні, шанувальники можуть очікувати, що Redmi K40 Pro прийде принаймні з підтримкою частоти оновлення 90 Гц. І Redmi K30 Pro, і K30S оснащені підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт. Очікується, що K40 Pro надійде із швидшим рішенням для зарядки. Будучи флагманським пристроєм, ним може керувати мобільна платформа Snapdragon 875 .

В даний час компанія не говорить про серію Redmi K40, оскільки вона орієнтована на телефони Redmi Note 9 5G та Note 9 5G Pro в Китаї. Подейкують, що телефон Redmi Note 9 5G буде доступним вже на наступний тиждень.

Redmi Note 9 5G також виходить на світові ринки. Існує припущення, що пристрій може назватися Redmi Note 9T або ж Redmi Note 10 на ринках за межами Китаю. Точна дата про глобальний реліз відсутня.

Читайте також: Розкрито дату презентації нового смартфона Redmi Note 9,

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version