Home Новини сучасних технологій Poco запланували випуск витривалого смартфона

Poco запланували випуск витривалого смартфона

0

Poco запланували випуск витривалого смартфона з акумулятором 6000 мА • год. Poco підтвердили, що новий смартфон отримає назву Poco M3, а його презентація запланована на 24 листопада цього року.

За однією з версій, цей телефон буде заснований на базі Redmi Note 10 4G і стане його доопрацьованій версією, можливо, з якимись змінами.
Пристрій вже було відмічено в базі даних TENAA, тому ми знаємо, що Poco M3 буде побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 662, він отримає, як мінімум, 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ вбудованої флеш-пам’яті.

Poco запланували випуск витривалого смартфона

Телефон буде обладнаний 6,53-дюймовою РК-панеллю дозволом FullHD з каплевидним вирізом, в якому буде розташовуватися 8-мегапіксельна селф-камера. Ззаду буде розташовуватися потрійна основна камера з головним датчиком зображення роздільною здатністю 48 Мп.

Він буде працювати під управлінням операційної системи Android 10 і буде оснащений акумуляторною батареєю ємністю 6000 мА • год з підтримкою швидкої зарядки потужністю 22,5 Вт.

Читайте також: Poco розробляє смартфон, який замінить Poco F1.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version