Реклама

Компанію Lifecell критикують за якість послуг

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Lifecell входить в трійку найбільших мобільних операторів України і пропонує найрізноманітніші тарифи та послуги для своїх клієнтів. Враховуючи, що компанія є великою, вона як Vodafone і Київстар привертає багато уваги до себе. Як це завжди буває, чим більша компанія, тим більше від неї вимагають в плані обслуговування та комунікації з своїми клієнтами. На даний момент, компанію Lifecell критикують за якість послуг, вартість тарифів, покриття і за багато моментів, які, на думку клієнтів, виставляють компанію в негативному світлі.

Сьогодні ми знову зібрали невелику кількість коментарів від клієнтів Lifecell, які в меншій або більшій мірі незадоволені наданням деяких послуг компанією.

Один з користувачів залишив гнівний коментар в офіційній спільноті компанії. Він не рекомендує переходити на Лайф від іншого оператора із збереженням номера. Детальніше читайте нижче.

Компанію Lifecell критикують за якість послуг

Черговий користувач скаржиться на зв'язок, а точніше на відсутність 4G. З його повідомлення зрозуміло, що інші оператори пропонують в його місті/селі покриття 4G.

Компанію Lifecell критикують за якість послуг

Ще один користувач оцінив те, що інтернет в Lifecell дешевше ніж в конкурентів. Крім цього користувачеві не сподобалося, що підвищення тарифів було обіцяно в січні 2021 року, а відбулося в листопаді 2020 року. Також він відмітив, що якість звя'зку стала гіршою після підвищення тарифів.
Можливо, це співпадіння і просто виникли якість неполадки.

Компанію Lifecell критикують за якість послуг

Один користувач скаржиться на те, що ніяк не може знайти номер оператора, щоб вирішити питання, які його хвилюють.
Було б непогано, щоб Lifecell опублікували повну та детальну інформацію на своїй офіційній сторінці в Facebook, так як користувачам набагато зручніше тримати зв'язок з компанією там.

Компанію Lifecell критикують за якість послуг

Ще один користувач скаржиться на те, що в його місті/селі поганий зв'язок.

Компанію Lifecell критикують за якість послуг

Чергова скарга на службу підтримки. В даному випадку користувач ніяк не може додзвонитися до оператора і не може знайти необхідну інформацію на сайті.

Компанію Lifecell критикують за якість послуг

В даній ситуації користувач скаржиться на те, що нема "людяних тарифних планів".

Компанію Lifecell критикують за якість послуг

Тут вже цікава ситуація. Користувачка стверджує, що співробітниця кол центру наполегливо хотіла дізнатися її точну адресу проживання. В кінцевому результаті користувачка так і не отримала необхідної інформації.
Було б непогано, щоб оператори кол центру перед тим як випитувати таку інформацію, чітко і зрозуміло пояснювали для чого вона їм буде необхідна.

Компанію Lifecell критикують за якість послуг

Чергова скарга на покриття. Користувач стверджує, що раніше покриття було непогане, а останні місяці звязок взагалі ніякий.
Можливо, що в Lifecell дійсно виникли якісь проблеми на тій місцевості.

Компанію Lifecell критикують за якість послуг

Однозначно, Lifecell в будь-якому випадку старається максимально вгодити своїм користувачам, але інколи така компанія не взмозі проконтролювати своїх операторів або ж консультантів у фірмових магазинах. Стосовно підвищення тарифів, то така ситуація зараз присутня не тільки в lifecell, а й у Vodafone та Київстар. Раніше ми вже висвітлювали подібні скарги користувачів Vodafone та Київстар.

Якщо у вас були схожі проблеми із компанією Lifecell, або ж з Київстар і Vodafone, можете нас повідомити за цим посиланням. Надану інформацію ми опублікуємо і можливо, мобільні оператори замисляться над виправленням найбільш відчутних проблем.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google представить бета-версію Android 11

В найближчий час, 3 червня, повинна відбутися велика презентація від компанії Google. Як відомо, там мають представити всі новинки,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -