Реклама

Конференції та презентації через VR платформу

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останнім часом, набуло популярності, ведення бізнесу через мережу інтернет, тобто віддалено. Велика кількість фірм почала пропонувати нові можливості для таких комунікацій. Серед них виявилася і HTC. Вони пропонують інструмент, який дає можливість проводити онлайн конференції та презентації через VR платформуVive Sync.

Персоналізовані аватари у Vivo Sync

Особливістю Vive Sync є використання персоналізованих аватарів, а не звичайних фото учасників презентації. Ці аватари є повноцінними і передають “мову тіла” в презентації.
Перед початком використання Vive Sync, необхідно зробити своє селфі. І з цього моменту починається налаштування вашого повноцінного аватара. Налаштувати можна риси обличчя, тип тіла та одяг. Vive Pro Eye відстежує рух ваших очей в реальному часі.
В наступних оновленнях має бути ще більше нових можливостей.
На презентаціях через Vive Sync є годинник, який показує ваш час, а також місцевий час всіх учасників заходу.

Платформа від HTC інтегрована з Microsoft OneDrive і дозволяє обмінюватися файлами PDF та відтворювати презентаційні відео та слайди PowerPoint. Також присутня 3D-ручка для ведення нотатків, тобто ви можете зробити скрін екрана і записувати презентацію.
Презентації також будуть мати можливість включати в себе 3D-моделі, тобто буде підтримка файлів FBX та OBJ.
Конференц-зал дозволить приймати до 30 людей одночасно. Компанія HTC запевнила всіх, що Vive Sync буде безкоштовним до кінця 2020 року.
Бета-версія тепер доступна на веб-сайті Vive.


Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Оновлення для Xiaomi Mi 10 Ultra покращило його камеру

Оновлення для Xiaomi Mi 10 Ultra покращило його камеру. Враховуючи, що це флагманський смартфон, не дивно, що Xiaomi до...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -