Реклама

Інсайдери розповіли про те, яким буде перший VR-шолом Apple

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Днями інтернет-інсайдери розповіли про те, яким буде перший VR-шолом Apple, а також поділилися відомостями про його ціну. Зараз же з’явилися нові чутки, які суперечать попереднім і кажуть, що новинка буде куди дорожче, ніж передбачалося раніше.

Інсайдери розповіли про те, яким буде перший VR-шолом Apple

Так, судячи з даних анонімних джерел, наближених до Apple, VR-шолом компанії буде продаватися приблизно за 3000 доларів. При цьому пристрій отримає схожі з Apple Watch змінні «ремінці», а також сітчастий матеріал, який раніше вже зустрічався в колонках HomePod, пише The Verge.

У свою чергу по «залізу» новинка обіцяє виявитися бомбою. Мало того, що в нього вмонтують LIDAR-сенсор для сканування простору навколо (на манер останніх iPad Pro і iPhone 12 Pro), так ще й кожен з його міні-дисплеїв матиме розширення 8К.

Інсайдери розповіли про те, яким буде перший VR-шолом Apple

В основу шолома ляже процесор M1. Це той самий чіп, який компанія встановила в MacBook Air, MacBook Pro і Mac mini, представлені в кінці 2020 року.

Як скоро Apple анонсує свій перший VR-шолом - достеменно невідомо. Але чутки свідчать, що трапиться це вже в 2022 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Декілька ознак, що комп’ютер використовується хакерами

Останнім часом дуже поширеною стала схема хакерів використовувати чужі комп'ютери в своїх цілях. Робиться це таким чином, що користувач...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -