Реклама

Користувачі Apple перестають користуватись Windows

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

На початку свого розвитку Apple прагнули співпрацювати з Microsoft, а саме з Windows. Але зовсім скоро вони стали лідерами технологій та новацій. І на сьогодні мало користувачів Apple обирають Windows. Спробуємо розібратись чому так відбувається.

Безпека даних та конфіденційність.

На сьогоднішній день, людей засмучує кількість інформації про них в інтернеті. Windows і Apple займають позиції щодо забезпечення безпеки та конфіденційності своїх користувачів. Але Apple помітно випереджає.

Споживачі швидше обирають бренд, який не просить надавати багато особистих даних та дає можливість не відстежувати дані в App Store. Крім того, у 2011 році вони запровадили ярлики конфіденційності. А всі їхні додатки, програмне та апаратне забезпечення, проходять жорсткий контроль перед тим, як потрапити до користувача.
Microsoft тим часом старанно працює над створенням класифікації даних для безпеки своїх інструментів.

Цікаво: Названо найбільші недоліки iPhone та iPad з великими дисплеями.

Дизайн.

Ми багато в чому завдячуємо Windows. Саме вони, у свій час, відкрили для нас привід CD-ROM і перехід на процесор Intel Pentium. За дизайном ноутбуків користувачі можуть сказати якого він року випуску, бо він часто змінювався.
А от Apple обрали виграшний варіант зовнішнього вигляду для своїх ноутбуків і роками його дотримувались. Наприклад, модель MacBook має кращий дизайн, ніж його сучасники і не виглядає застарілим, як вони. Моделі Apple виглядають стильно та поза часом.

Екологічність.

В умовах глобального потепління, виробники гаджетів задумались про екологічне використання пристроїв. Microsoft першими взялись за право споживачів на ремонт. Але деякі користувачі прирівнюють Windows до виробників пристроїв, які користуються цією операційною системою. Це трохи ускладнює ситуацію.
А от Apple закріпили за собою звання екологічно чистої компанії після виходу iPhone 13. Вони контролюють викиди CO2, також згуртовано відслідковують лінію та процеси виробництва.

Цікаво: Названо найпоширеніші проблеми iOS 15 та способи їх вирішення.

Хмарна інтеграція.

Операційні системи Apple допомагають пристроям працювати як одне ціле завдяки iMessage, Handoff і AirDrop. Всі вони прекрасно функціонують з хмарою iCloud.

Apple спромоглися випускати одразу декілька пристроїв. Кожен з них, становить цілісне кільце нероздільного ланцюжка від бренду.
А от Microsoft має сервіс OneDrive, який працює з програмами Office 365. Він більш придатний для роботи в офісі чи для професіоналів. На відміну від iCloud, він не може об’єднати всю операційну систему і направлений на роботу, а не на розваги і щось особисте.

Яблуко говорить про статус.

Багато хто розуміє, що краще обрати ПК з Windows, ніж бюджетний Apple. В цьому буде більше вигоди. Багато років Windows асоціювались з серйозністю і досвідченістю. А от Apple порівнюють себе з достатком і амбіціями. Адже бренд турбується про свою рекламу і старається йти на крок попереду.

Хто ж перемагає?

Windows були на коні, коли основною цінністю у світі технологій вважалась потужність. Apple стараються створювати конкуруючі технології і показують на своєму досвіді, що лише цього замало.
Але Windows обирають через співвідношення ціни та якості, гнучкі заходи конфіденційності та гарантії, перевірені часом. Отже, однозначно називати переможцями Apple не можна.

також нещодавно стало відомо, як захистити свої фото на iPhone від сканування компанією Apple.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Chromecast Ultra для 4K телевізорів

Chromecast Ultra для 4K телевізорів пропонує один з найкращих потокових відеопристроїв . Він може приймати сигнал 4K HDR з будь-якого мобільного пристрою, який знаходиться у вашій мережі.
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -