Реклама

Користувачі iPhone масово переходять на iOS 14

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Apple поділилася свіжою статистикою за темпами впровадження нової операційної системи iOS 14 на свої смартфони. Як виявилося, користувачі iPhone масово переходять на iOS 14.

За даними компанії, вже 81% всіх iPhone, представлених Apple за останні чотири роки, перейшли на нову ОС. На частку торішньої iOS 13 припадає 17%, а на частку всіх інших – 2%. Якщо враховувати всі мобільні пристрої взагалі, то на iOS 14 перейшли 72%, з iOS 13 працюють 18%, а всіх інших – 10%.

Користувачі iPhone масово переходять на iOS 14

Що стосується iPadOS, то на основі iPadOS 14 працюють вже 61% всіх iPad, з iOS 13 – 21%, а більш ранні версії iOS (тоді ще не було випущено окремою iPadOS) – 18%.

Apple випустила iOS 14 з iPadOS 14 у вересні і до теперішнього моменту не надавала офіційної статистики установок.

Головний конкурент Apple, компанія Google вже деякий час тому припинила надавати статистику по поширеності версій Android в частках і відсотках. Проте, вчора вона оголосила, що Android 11 стала найшвидшою версією Android за швидкістю поширення, не уточнивши, яку частку зараз займають пристрої з Android 11. Проте, з огляду на загальну кількість пристроїв Android в світі і надані вчора дані від Google, можна з упевненістю сказати, що Android 11 встановлена ​​менше, ніж на 5% пристроїв.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google впровадила функцію відкладених повідомлень для Google Messages

Компанія Google впровадила функцію відкладених повідомлень для Google Messages (Повідомлення) - базової програми для обміну повідомленнями на смартфонах Android. Місяцем...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -