Home Новини сучасних технологій Користувачі iPhone масово переходять на смартфони компанії Meizu

Користувачі iPhone масово переходять на смартфони компанії Meizu

0

Сьогодні надійшла цікава інформація, яка стосується війни між Android – смартфонами та iPhone. Як повідомляє китайський портал ITHome, користувачі iPhone масово переходять на смартфони компанії Meizu.

Такою цікавою статистикою поділилися в компанії, після того, як було проведено опитування серед китайських покупців нового смартфона Meizu 18. Згідно отриманих даних, близько 45% покупців нового андроід-смартфона, напередодні користувалися смартфоном iPhone.

Цікаво тут те, що Meizu не пропонували потенційним покупця ніяких акційних пропозицій, які б змушували їх переходити з iPhone на Meizu 18. Варто відмітити, що останній смартфон компанії вийшов дійсно якісним, оскільки основною його перевагою є те, що в ньому нема вбудованої реклами та попередньо встановлених додатків.

Крім цього, він отримав і топові характеристики, а саме флагманський процесор SoC Snapdragon 888, великий 6,2 — дюймовий Amoled дисплей (з підтримкою 2K і частотою оновлення 120Гц), об'ємний акумулятор 400 мАг, потрійну систему камер (64 Мп від Sony (IMX 682), 16 Мп макрооб'єктив і 8 Мп телеоб'єктив), 8 ГБ оперативної пам’яті (LPDDR5) та 256 ГБ внутрішньої пам'яті.

Також варто нагадати його вартість — 700 доларів, що набагато дешевше за iPhone 12 (1200 доларів). Очікується, що цей смартфон зможе захопити ринок і потіснити компанію Apple.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version