Home Новини сучасних технологій Користувачі скаржаться на Fitbit Charge 4

Користувачі скаржаться на Fitbit Charge 4

0

Уже певний час почали з’являтись скарги користувачів на фітнес-трекер Fitbit. А саме, користувачі скаржаться на Fitbit Charge 4. Проблема полягає в досить помітній щілині між корпусом та ремінцем трекера. Загалом, така проблема виникла в досить невеликої групи користувачів, але все ж вона є.

Дана проблема із нещільним приляганням трекера призводить до неналежного розміщення Fitbit Charge 4 на зап’ясті. А також, до потрапляння в щілину бруду та нанесення користувачу невеликих подряпин під час носіння. Представники Fitbit підтвердили наявність даної проблеми у деяких користувачів та прокоментували це так:

«Ми знаємо, що проблема з’єднання смуги впливає на невелику кількість користувачів Charge 4. Ми дуже серйозно ставимося до задоволення споживачів, і якість нашої продукції є одним з наших пріоритетів. Ми закликаємо всіх клієнтів, які відчувають труднощі зі своїм пристроєм, звернутися за допомогою до служби підтримки клієнтів».

Надіємось, що компанія не допустить такої ситуації із майбутніми фітнес-трекерами.

Рекомендуємо: Компанія Fitbit Представила Новий Годинник Sense.

Джерело: AndroidCentral

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version