Home Новини сучасних технологій Amazon представить нові продукти 24 вересня

Amazon представить нові продукти 24 вересня

0

Сьогодні з’явилася інформація, що Amazon представить нові продукти 24 вересня. Як повідомляється, вони почали розсилати запрошення пресі, де йдеться, що захід відбудеться 24 вересня о 13:00 за східним часом.

В запрошеннях нема інформації про те, що буде показано на презентації. Вказано тільки, що вони поділяться “деякими новинами”. Варто відмітити, що в Amazon вирішили провести презентацію раніше за Google, яка запланована на 30 вересня.

Ми очікуємо, що цьогорічна презентація буде схожа до минулорічної і буде показано багато новинок. Нагадуємо, що минулого року, Amazon анонсувала купу продуктів, таких як перші навушники TWS під назвою Echo Buds; великий домашній динамік Echo Studio, Echo Speaker третього покоління. Вони також анонсували деякі продукти, такі як розумні окуляри Echo Frames та розумне кільце під назвою Echo Loop.

Оскільки Google буде анонсувати новий розумний динамік та новий Google Chromecast на базі Google TV, ми припускаємо, що нам покажуть нові динаміки Echo та новий Fire TV Stick від Amazon.

Будемо слідкувати за новинами.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version